Konzervujeme zdravo

Obal knihy Konzervujeme zdravo

Cena: €6,00 (155 Kč)
Pre Vás: €5,70 (148 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Muntág Stanislav
Vydavateľ: Nova a Vega
Rok vydania: 1991
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: D2825

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Prvoradým cieľom konzervácie má byť snaha zachovať na potrebnú dobu čo najviac z pôvodnej chuti a biologickej hodnoty čerstvého ovocia a zeleniny... z Obsahu: Konzervovať v domácnosti?, Kvasenie, Sušenie, Mrazenie, Pasterizácia, Pretlaky, lekváre, marmelády, Ovocné šťavy, brožovaná, dobrý stav, 53 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme

Konzervujeme po novom

Spisovatel: Kolektív autorov, Živena ?
Katalogové číslo: M990

Kolektív autorov - Konzervujeme po novom Z obsahu: Nebojme sa kombinovať, Pohár ovocnej šťavy, Namiesto zákuskov, Pre labužníkov, aj ovocie na kyslo, Zimné zdroje vitamínov, Sušené ovocie a zelenina, atd... brožovaná, mini formát, 64 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,90 (0 Kč)
Pre Vás: €0,86 (0 Kč)

Zmrazené potraviny

Spisovatel: Smotlacha Miroslav, Alfa 1976
Katalogové číslo: J106

Smotlacha Miroslav - Zmrazené potraviny Zmrazené potraviny, ich používanie v domácnostiach a organizáciach spoločného stravovania. Informuje o výrobe zmrazených potravín, o spôsoboch zaobchádzania s nimi, o príprave, atd... tvrdá väzba, 144 strán, 35 obr., 6 farebných príloh, 15 tab., náklad: 7000 ks, predná predsádka vytrhnutá (pravdepodobne z dôvodu venovania)

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,40 (2 342 Kč)
Pre Vás: €2,28 (2 225 Kč)

Konzervovanie ovocia, zeleniny, mäsa a vajec v domácnosti

Spisovatel: Balaštík Jaroslav, Príroda 1970
Katalogové číslo: L8913

Balaštík Jaroslav - Konzervovanie ovocia, zeleniny, mäsa a vajec v domácnosti Z obsahu: Význam a využitie ovocia a zeleniny na konzervovanie, chemické zloženie ovocia a zeleniny, Zrelosť a zber ovocia a zeleniny na konzervovanie, Príčiny nežiadúcich zmien a znehodnotenia potravín, Spôsoby konzervovania potravín, atď., ... tvrdá väzba, 390 strán, 4. prepracované a doplnené vydanie. Náklad 20 000 výtlačkov.

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€6,50 (0 Kč)
Pre Vás: €6,18 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro