Zmrazené potraviny

Obal knihy Zmrazené potraviny

Cena: €2,40 (62 Kč)
Pre Vás: €2,28 (59 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Smotlacha Miroslav
Vydavateľ: Alfa
Rok vydania: 1976
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: J106

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Zmrazené potraviny, ich používanie v domácnostiach a organizáciach spoločného stravovania. Informuje o výrobe zmrazených potravín, o spôsoboch zaobchádzania s nimi, o príprave, atd... tvrdá väzba, 144 strán, 35 obr., 6 farebných príloh, 15 tab., náklad: 7000 ks, predná predsádka vytrhnutá (pravdepodobne z dôvodu venovania)

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Konzervovanie ďalej doporučujeme

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

Spisovatel: Hostašová Božena a kol., Levné knihy 2001
Katalogové číslo: J565

Hostašová Božena a kol. - Domácí konzervování ovoce a zeleniny Z obsahu: Historie konzervárenství, Základní látkové složky ovoce a zeleniny, Činitelé zhoršující jakost ovoce a zeleniny, Konzervační zpúsoby používané v domácnosti, Obaly pro domácí konzervování, Základní operace při zavařování ovoce a zeleniny... v češtine, brožovaná, pár úvodných strán poškodených vlhkosťou, zľava 10%, 315 strán

Stav knihy: 3 z 5

kúpiť€2,50 (3 044 Kč)
Pre Vás: €2,25 (2 740 Kč)

Mrazíme ovocie a zeleninu

Spisovatel: Paulovičová Eva, Knižné centrum 1999
Katalogové číslo: F9972

Paulovičová Eva - Mrazíme ovocie a zeleninu Mrazenie je jednou z viacerých možností konzervovania potravín. Technológia, rady, recepty na prípravu jedál. Ovocie, omáčky z ovocia, zelenina, bylinky, jedlá z ovocia a zo zeleniny... 80 strán, brožovaná

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (1 425 Kč)
Pre Vás: €1,43 (1 354 Kč)

Konzervujeme zdravo

Spisovatel: Muntág Stanislav, Nova a Vega 1991
Katalogové číslo: D2825

Muntág Stanislav - Konzervujeme zdravo Prvoradým cieľom konzervácie má byť snaha zachovať na potrebnú dobu čo najviac z pôvodnej chuti a biologickej hodnoty čerstvého ovocia a zeleniny... z Obsahu: Konzervovať v domácnosti?, Kvasenie, Sušenie, Mrazenie, Pasterizácia, Pretlaky, lekváre, marmelády, Ovocné šťavy, brožovaná, dobrý stav, 53 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€6,00 (777 Kč)
Pre Vás: €5,70 (738 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro