Fyziológia chuti

Obal knihy Fyziológia chuti

Cena: €5,00 (130 Kč)
Pre Vás: €4,75 (123 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Brillat-Savarin
Vydavateľ: Tatran
Rok vydania: 1987
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: J3804

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Ovocie a zelenina

Spisovatel: Kolektív autorov, Teubner 2002
Katalogové číslo: M7512

Kolektív autorov - Ovocie a zelenina V tejto rozsiahlej encyklopedickej príručke nájdete fundované informácie o celom rade najrôznejších druhov ovocia a zeleniny: o ich výskyte, spôsobe pestovania, využití v kuchyni a chuťových vlastnostiach... tvrdá väzba, veľký formát, kartónový obal, 318 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€24,90 (0 Kč)
Pre Vás: €23,66 (0 Kč)

Technika obsluhy a služeb 2.

Spisovatel: Salač, Pribula, Sedláčková, SPN 1996
Katalogové číslo: O9883

Salač, Pribula, Sedláčková - Technika obsluhy a služeb 2. Technika obsluhy a služeb pro 2. ročník středních hotelových škol... v češtine, brožovaná, 150 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,20 (0 Kč)
Pre Vás: €2,09 (0 Kč)

Med a jeho využitie v domácnosti

Spisovatel: Luptovská Klotilda, SVPL 1968
Katalogové číslo: G7488

Luptovská Klotilda - Med a jeho využitie v domácnosti Kniha podrobne a odborne poučí čitateľa, ako všestranne zužitkovať med v domácnosti. V úvode informácie o mede, jeho história, druhy, hodnota medu, ošetrovanie medu, význam medu ako liečivej potraviny, pri rôznych chorobách, ďalej z histórie slovenského pernikárstva, pokyny na prípravu a pečenie perníkových ciest, zdobenie tradičnými slovenskými ornamentami, recepty - rôzne druhy perníkov, plnky, polevy, ovocie s medom, medové nátierky, limonády, punče, koktaily, medové vína.... tvrdá väzba,220 strán,

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€4,90 (3 044 Kč)
Pre Vás: €4,66 (2 892 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro