Fyziológia chuti

Obal knihy Fyziológia chuti

Cena: €5,00 (130 Kč)
Pre Vás: €4,75 (123 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Brillat-Savarin
Vydavateľ: Tatran
Rok vydania: 1987
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: J3804

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Rodinné hostiny

Spisovatel: Vydrová Anna, Osveta 1976
Katalogové číslo: E3106

Vydrová Anna - Rodinné hostiny Táto knižočka chce pomôcť v tejto problematike, poradiť pri výbere jedál a nápojov a dať pokyny na ich prípravu... malý formát, brožovaná, 88 strán, 16 strán farebnej prílohy

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (1 166 Kč)
Pre Vás: €1,43 (1 108 Kč)

O potravinách

Spisovatel: Antonín, Lisý, Ústřední rada družstev 1954
Katalogové číslo: E3407

Antonín, Lisý - O potravinách Z obsahu: O zložení potravín a ich význame pre človeka, Náuka o potravinách, Prečo sa potraviny kazia, Niekoľko zásad správneho skladovania, Konzervácia potravín, Mlynské výrobky, Pekárske výrobky, Cestoviny, Škroby a škrobové prípravky, Ovocie, Zemiaky... obal, tvrdá väzba, väčší formát, 360 strán, čiernobiela obrazová príloha

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€11,00 (3 057 Kč)
Pre Vás: €10,45 (2 905 Kč)

Mlieko a mliečne prípravky vo výžive

Spisovatel: Vacová Terézia, Alfa 1986
Katalogové číslo: N4033

Vacová Terézia - Mlieko a mliečne prípravky vo výžive Kniha sa vyznačuje všeobecne zrozumiteľným aktívnym potravinársko-chemickým prístupom k otázkam kulinárnej technológie a výživy... tvrdá väzba, 215 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,00 (0 Kč)
Pre Vás: €2,85 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro