Recepty pro chuť i krásu aneb vařme v rytmu

Obal knihy Recepty pro chuť i krásu aneb vařme v rytmu

Cena: €2,40 (62 Kč)
Pre Vás: €2,28 (59 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Tomsová Marie
Vydavateľ: Olympia
Rok vydania: 1991
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: N9069

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Kniha představuje televizní hlasatelku v roli nápadité kuchařky a cvičenky. Odborná spolupráce Jana Doležalová, Dagmar Lopatová. Doslov Jiří Šonka. Ilustrace Jiří Slíva. Fotografie Zdeněk Lhoták. Grafická úprava Jan Zoul... v češtine, tvrdá väzba, 173 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Vegetariánství

Spisovatel: Wisniewska - Roszkowska Kinga, Salvo 1990
Katalogové číslo: K9240

Wisniewska - Roszkowska Kinga - Vegetariánství Z obsahu: Historický nárys a vegetarismus v současnosti, Základní poznatky z oblasti fyziologie výživy, Zvyky, Úloha masa, Výživy a nemoci, Lidé a zvířatá, Vegetarismus a novotvary, atd... v češtine, brožovaná, 80 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,90 (0 Kč)
Pre Vás: €1,81 (0 Kč)

Praktický sprievodca slovenskými vínami

Spisovatel: Lipka František a kolektív, Belimex 2006
Katalogové číslo: L7064

Lipka František a kolektív - Praktický sprievodca slovenskými vínami Čitateľ v knihe nájde informácie o vinohradníckych oblastiach, ale aj informácie o pestovaných odrodách viniča, vrátane opisu typických vlastností vín, ktoré sa z nich vyrábajú. Veľká pozornosť je venovaná kapitole o rozvíjaní vinárskeho citu, ale dozviete sa aj, ako a kde víno nakupovať a skladovať.... tvrdá väzba, väčší formát, na prednej strane venovanie, 230 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,60 (0 Kč)
Pre Vás: €2,47 (0 Kč)

Laboralim 2009

Spisovatel: Staruch Ladislav, Slovenská Akadémia vied 2009
Katalogové číslo: N5711

Staruch Ladislav - Laboralim 2009 Recent progress in analytical methods of food...(analýza lipidov, Kvantitatívna potravinárska mikrobiologia a jej využitie v potravinárskej praxi, analýza mykotoxínov, Influence of selected solvents on atioxidant compounds extraction from fruit pomace, atd... časť textu v slovenčine, češtine a angličtine, brožovaná, 360 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro