Hospodárska náuka

Obal knihy Hospodárska náuka

Cena: €2,20 (57 Kč)
Pre Vás: €2,09 (54 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Nuding, Haller, Eckstein
Vydavateľ: Príroda
Rok vydania: 1992
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O3870

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Príprava na povolanie, Človek a práca, Základy zmluvného práva, Podnik a podnikanie, Formy a združovanie podnikov, Platobný styk, Peniaze a mena, Trh a tvorba cien, Hospodárske zriadenie, Pracovné právo, Sporenie a úvery, atd... brožovaná, väčší formát, 232 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Všeobecne ďalej doporučujeme

Odborná spôsobilosť na podnikanie v cestnej doprave

Spisovatel: Gnap, Kováčiková, Královenský, Liščák, Žilinská univerzita 2003
Katalogové číslo: O1531

Gnap, Kováčiková, Královenský, Liščák - Odborná spôsobilosť na podnikanie v cestnej doprave Taxislužba - Z obsahu: Občianske právo, Sociálne právo, Daňové právo, Obchodné a finančné riadenie podniku, Prístup na trh, Technické normy a aspekty prevádzky, Bezpečnosť cestnej dopravy... brožovaná, náklad 100 kusov

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€4,40 (0 Kč)
Pre Vás: €4,18 (0 Kč)

Úspešná prezentácia - základy manažmentu

Spisovatel: Hindle Tim, Slovart 2001
Katalogové číslo: D3024

Hindle Tim - Úspešná prezentácia - základy manažmentu Praktické techniky poradia, ako triediť materiál, ako si vytvoriť vizuálne pomôcky, ako sebaisto vystupovať a zvládnuť publikum. Jasný text a ilustrácie pokrývajú všetky aspekty veľkých aj malých prezentácií... tvrdá väzba, menší formát, 70 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,50 (1 710 Kč)
Pre Vás: €2,38 (1 625 Kč)

Podnikanie v pohostinstve a hotelierstve I-II.

Spisovatel: Sládek Gustáv, Epos 2003
Katalogové číslo: O9448

Sládek Gustáv - Podnikanie v pohostinstve a hotelierstve I-II. I. časť - založenie, ocenenie, dispozičné riešenie a štandardy gastronomických a ubytovacích podnikov, organizácia a riadenie, trh, ceny a marketing... II. časť - Práca, profesie, produktivita práce a odmeňovanie, Náklady, tržby a rentabilita, Hygiena, požiarna ochrana, bezpečnosť práce, tvorba cien jedál a nápojov s prirážkami... tvrdé väzby, 560+540 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€25,00 (0 Kč)
Pre Vás: €23,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro