Kuchařské suroviny a přísady

Obal knihy Kuchařské suroviny a přísady

Cena: €2,50 (65 Kč)
Pre Vás: €2,38 (62 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Podhajská Zdenka
Vydavateľ: Slovart
Rok vydania: 2007
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O9320

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Praktická ilustrovaná příručka. Úplný přehled všech surovin a přísad používaných pro přípravu pokrmu... v češtine, brožovaná, 248 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Grilovanie, Raklet, Fondue

Spisovatel: Donhauserovci Rose Marie a Thomas, Slovart 2002
Katalogové číslo: K2969

Donhauserovci Rose Marie a Thomas - Grilovanie, Raklet, Fondue Grilovanie sa v ostatnom čase stáva módnou záležitosťou. Ľudia chodia čoraz častejšie grilovať do prírody, no grilovanými jedlami nepohrdnú ani vtedy, keď počasie nepraje pobytu v prírode. Na všetky tieto príležitosti nájdu vhodné recepty v knihe Grilovanie. Okrem toho sa zoznámia s rôznymi druhmi grilov, určenými na použitie v exteriéri i v interiéri, s riadom a príborom, nevyhnutným pri príprave jedál na grile. 125 receptov zo všetkých kútov sveta, spestrených ilustráciami... tvrdá väzba, väčší formát, 190 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€3,00 (6 947 Kč)
Pre Vás: €2,85 (6 600 Kč)

Miešané osviežujúce nápoje

Spisovatel: Kaščák Ján Silvester, Alfa 1981
Katalogové číslo: H893

Kaščák Ján Silvester - Miešané osviežujúce nápoje Príručka obsahuje návody na prípravu miešaných osviežujúcich nápojov bez alkoholu alebo s malou dávkou alkoholu a to výlučne z domácich surovín.3. vydanie... tvrdá väzba, 224 strán, 37 obrázkov, 7 tabuliek, malý formát

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (1 952 Kč)
Pre Vás: €1,43 (1 854 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro