Dortománie leden-únor 2011

Obal knihy Dortománie leden-únor 2011

Cena: €1,00 (26 Kč)
Pre Vás: €0,95 (25 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Kolektív autorov
Vydavateľ: Mediaprint
Rok vydania: 2011
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O9764

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Věneček v bílé čokoládě, Originální pečení, Čokoládové nápady, Extra modelování, atd... v češtine, brožovaná, veľký formát, 34 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Vinohradnícke lisy v Malokarpatskej oblasti

Spisovatel: Hrubala Martin, Malokarpatské múzeum 2010
Katalogové číslo: O4867

Hrubala Martin - Vinohradnícke lisy v Malokarpatskej oblasti Zbierka mapuje vývoj lisovania hrozna od začiatku 17. storočia, s ťažiskom záujmu do 18. a 19. storočia. V knihe je množstvo dobových obrázkov ako aj farebných fotiek malokarpatských lisov...tvrdá väzba, väčší formát, náklad 500 ks, 120 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€18,00 (0 Kč)
Pre Vás: €17,10 (0 Kč)

Koreniny, pochutiny v domácnosti

Spisovatel: Romváry Vilmos, Alfa 1980
Katalogové číslo: J5641

Romváry Vilmos - Koreniny, pochutiny v domácnosti Kniha podrobne informuje čitateľov o rôznych druhoch korenia a pochutín, ktoré možno používať na prípravu jedál a nápojov. Sú usporiadané podľa abecedy, uvádza sa ich popis, použitie, pestovanie a recepty na ich využitie, a to nielen v kuchyni, ale aj v kozmetike. Osobitne sa zdôrazňuje ich používanie v diétnom stravovaní (napr. badián, bazalka, bobkový list, borievka, cesnak, cibuľa, citrón, fenikel, kapary, kardamón, mäta, kurkuma, majorán, pažítka, rasca), rady, recepty.... brožovaná, 336 strán, 89 obrázkov, 1 tabuľka,

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,00 (3 513 Kč)
Pre Vás: €1,90 (3 337 Kč)

Technologie přípravy pokrmu 4.

Spisovatel: Sedláčková Hana a kolektív, Fortuna 2005
Katalogové číslo: O9625

Sedláčková Hana a kolektív - Technologie přípravy pokrmu 4. Z obsahu: Drubež, Ryby mořské a sladkovodní, Mořské plody, Zvěřina, Úprava pokrmu z domácí i světové gastronomie... v češtine, brožovaná, veľký formát, 94 strán textu + obrazová príloha

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro