Fyziológia chuti

Obal knihy Fyziológia chuti

Cena: €5,00 (130 Kč)
Pre Vás: €4,75 (123 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Brillat-Savarin
Vydavateľ: Tatran
Rok vydania: 1987
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: J3804

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Zelená kuchyně

Spisovatel: Skorňakov S. a kolektív, Lidové nakladatelství 1988
Katalogové číslo: B6556

Skorňakov S. a kolektív - Zelená kuchyně Zajímavá publikace, seznamující s potravinovými zdroji zelené kuchyně. Součástí jsou i recepty na přípravu jídel... v češtine, tvrdá väzba, 400 strán, celostranové farebné ilustrácie

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,70 (3 912 Kč)
Pre Vás: €3,52 (3 717 Kč)

Mlieko ako potravina

Spisovatel: Palo / Smetana, Príroda 1978
Katalogové číslo: H2626

Palo / Smetana - Mlieko ako potravina Mlieko pokladáme za najdokonalejšiu potravinu. Vo výžive detí, chorých a rekonvalescentov ho zatiaľ nevieme nahradiť nijakou inou potravinou. Najväčšou prednosťou mlieka je, že vo veľmi priaznivom pomere a v relatívne veľkom množstve obsahuje všetky najdôležitejšie živiny... brožovaná, 143 strán,

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€1,90 (859 Kč)
Pre Vás: €1,81 (816 Kč)

Ovocie a zelenina ako liek

Spisovatel: Oberbeil Klaus, Lentzová Christiane, Fortuna print 2005
Katalogové číslo: K1845

Oberbeil Klaus, Lentzová Christiane - Ovocie a zelenina ako liek Kapitoly knihy o ovocí a zelenine zahŕňajú podrobné informácie o účinných látkach v jednotlivých druhoch a o ich pôsobení na ľudský organizmus. V kapitole o najrozšírenejších chorobách sa dozviete o príznakoch a príčinách ochorení a o ich liečbe účinnými látkami z ovocia a zeleniny. Kniha prináša vynikajúce recepty pre zdravie: raňajky, hlavné jedlá, polievky, šaláty, dezerty i miešané nápoje... tvrdá väzba, väčší formát, 294 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,50 (12 567 Kč)
Pre Vás: €5,23 (11 939 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro