Fyziológia chuti

Obal knihy Fyziológia chuti

Cena: €5,00 (130 Kč)
Pre Vás: €4,75 (123 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Brillat-Savarin
Vydavateľ: Tatran
Rok vydania: 1987
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: J3804

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Varíme z polotovarov

Spisovatel: Kolektív autorov, Živena 1989
Katalogové číslo: C6875

Kolektív autorov - Varíme z polotovarov Túto knižočku odporúčame do pozornosti tých gazdiniek, ktoré rady varia rýchlo a úsporne a tešia sa z toho, že s troškou fortieľa, vynaliezavosti pripravia chutné jedlá na nemalú radosť rodiny...brožovaná, malý formát, 63 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,60 (751 Kč)
Pre Vás: €0,57 (714 Kč)

Zemiaky medzinárodne

Spisovatel: Kolektív autorov, Živena 1991
Katalogové číslo: E2588

Kolektív autorov - Zemiaky medzinárodne Knižka približuje rady a recepty na prípravu rôznych pokrmov zo zemiakov...malý formát, brožovaná, 64 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,00 (777 Kč)
Pre Vás: €0,95 (738 Kč)

Kuchařské suroviny a přísady

Spisovatel: Podhajská Zdenka, Slovart 2007
Katalogové číslo: O9320

Podhajská Zdenka - Kuchařské suroviny a přísady Praktická ilustrovaná příručka. Úplný přehled všech surovin a přísad používaných pro přípravu pokrmu... v češtine, brožovaná, 248 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€2,50 (0 Kč)
Pre Vás: €2,38 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro