Praktický sprievodca slovenskými vínami

Obal knihy Praktický sprievodca slovenskými vínami

Cena: €2,60 (67 Kč)
Pre Vás: €2,47 (64 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Lipka František a kolektív
Vydavateľ: Belimex
Rok vydania: 2006
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: L7064

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Čitateľ v knihe nájde informácie o vinohradníckych oblastiach, ale aj informácie o pestovaných odrodách viniča, vrátane opisu typických vlastností vín, ktoré sa z nich vyrábajú. Veľká pozornosť je venovaná kapitole o rozvíjaní vinárskeho citu, ale dozviete sa aj, ako a kde víno nakupovať a skladovať.... tvrdá väzba, väčší formát, na prednej strane venovanie, 230 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Grilovaná jídla

Spisovatel: Kolektív autorov, Mora 1972
Katalogové číslo: G5543

Kolektív autorov - Grilovaná jídla Více než 30 odborně vyzkoušených receptu... v češtine, brožovaná, zopár strán popísaných ceruzou, 28 strán, zľava 10%

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€0,50 (258 Kč)
Pre Vás: €0,45 (232 Kč)

Nápoje od A po Z

Spisovatel: Horecká Jana, Knižné centrum
Katalogové číslo: O8316

Horecká Jana - Nápoje od A po Z Užitočné informácie o rozličných druhoch teplých a studených nápojov a množstvo tradičných i originálnych návodov a receptov na ich prípravu... brožovaná, 80 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,50 (0 Kč)
Pre Vás: €1,43 (0 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 932 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro