Cukrářství I. - suroviny

Obal knihy Cukrářství I. - suroviny

Cena: €30,00 (777 Kč)
Pre Vás: €28,50 (738 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Antonín M., Lisý V.
Vydavateľ: ústřední rada družstev
Rok vydania: 1958
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O4706

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Cukry, Mouky, Škroby, Tuky, Vejce, Mléko a výrobky z mléka, Ovoce, Jádroviny, Kakaové výrobky, Káva, Čaj, Aromata a tresti, Koření, Kypřicí prostředky, Potravinářská barviva, chemikálie používané v cukrářství, voda, atd.... v češtine, obal poškodený, tvrdá väzba, väčší formát, 310 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Bylinky a koreniny v kuchyni

Spisovatel: Norman Jill, Ottovo nakladatelství 2008
Katalogové číslo: F6188

Norman Jill - Bylinky a koreniny v kuchyni Nenahraditeľný sprievodca svetom lahodných chutí a vôní. Ak vás lákajú kulinárske dobrodružstvá, vydajte sa s týmto sprievodcom svetom byliniek a korenín do tajomnej, vzrušujúcej a ešte stále neprebádanej ríše chutí a vôní.Podrobný opis 120 druhov byliniek a korenín, prehľadne usporiadaných podľa chutí a vôní, s informáciami o tom, kde ich možno kúpiť, ako sa majú skladovať, do akých jedál sa pridávajú a ako si ich vypestujete sami.... veľký formát, tvrdá väzba, kriedový papier, 336 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€7,20 (8 977 Kč)
Pre Vás: €6,84 (8 528 Kč)

Zdobenie jedál

Spisovatel: Biller Rudolf, Viktoria Print 2002
Katalogové číslo: K3236

Biller Rudolf - Zdobenie jedál Viac ako 300 návodov ako vkusne a lákavo ozdobiť pokrmy, studené misy, predjedlá a zákusky. Postupy pri zhotovení cukrárskych výrobkov a sladkých ozdôb.... tvrdá väzba, väčší formát, 160 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (5 620 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 339 Kč)

O potravinách

Spisovatel: Antonín, Lisý, Ústřední rada družstev 1954
Katalogové číslo: E3407

Antonín, Lisý - O potravinách Z obsahu: O zložení potravín a ich význame pre človeka, Náuka o potravinách, Prečo sa potraviny kazia, Niekoľko zásad správneho skladovania, Konzervácia potravín, Mlynské výrobky, Pekárske výrobky, Cestoviny, Škroby a škrobové prípravky, Ovocie, Zemiaky... obal, tvrdá väzba, väčší formát, 360 strán, čiernobiela obrazová príloha

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€11,00 (3 057 Kč)
Pre Vás: €10,45 (2 905 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro