Cukrářství I. - suroviny

Obal knihy Cukrářství I. - suroviny

Cena: €30,00 (777 Kč)
Pre Vás: €28,50 (738 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Antonín M., Lisý V.
Vydavateľ: ústřední rada družstev
Rok vydania: 1958
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O4706

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Cukry, Mouky, Škroby, Tuky, Vejce, Mléko a výrobky z mléka, Ovoce, Jádroviny, Kakaové výrobky, Káva, Čaj, Aromata a tresti, Koření, Kypřicí prostředky, Potravinářská barviva, chemikálie používané v cukrářství, voda, atd.... v češtine, obal poškodený, tvrdá väzba, väčší formát, 310 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Výroba kvalitného mlieka

Spisovatel: Semjan Štefan a kolektív, Príroda 1987
Katalogové číslo: O8495

Semjan Štefan a kolektív - Výroba kvalitného mlieka Z obsahu: Mlieko vo výžive ľudí, Súčasný stav a výhľady vo výrobe mlieka v SSR, Zloženie a vlastnosti mlieka, Mikrobiológia výroby mlieka, Zdravotné problémy výroby kvalitného mlieka, Hygiena získavania mlieka, Základné ošetrenie mlieka na farmách, Skladovanie, zber a zvoz mlieka, atd... tvrdá väzba, 303 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€9,00 (0 Kč)
Pre Vás: €8,55 (0 Kč)

Fyziológia chuti

Spisovatel: Brillat-Savarin, Tatran 1987
Katalogové číslo: J3804

Brillat-Savarin - Fyziológia chuti Autorom tejto neobyčajnej knihy nie je nijaký kuchár, hoci jeho meno nájdeme v názvoch rozličných jedál, ale vážený radca Odvolacieho súdu, nositeľ radu Čestnej légie a člen niekoľkých učených spoločností vo Francúzsku v 18. storočí. Pán Savarin bol však najmä veľký gurmán a bonviván. Celý život zbieral materiály k svojmu dielu o gastronómii, ktoré podľa vtedajšej „módy“ nazval Fyziológia chuti. Z obsahu: O zmysloch, O chuti, O apetíte, O pôste, O vyčerpaní, O smrti, O konci sveta, atd... tvrdá väzba, väčší formát, obal, 216 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (6 245 Kč)
Pre Vás: €4,75 (5 932 Kč)

Evropská vína v podmínkách české gastronomie III.

Spisovatel: Doležal Petr, Petr+Iva ?
Katalogové číslo: N421

Doležal Petr - Evropská vína v podmínkách české gastronomie III. Kniha seznamuje čtenáře s víny Řecka, které je považováno za kolébku světového vinařství... v češtine, brožovaná, 140 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,80 (0 Kč)
Pre Vás: €1,71 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro