Potraviny a výživa II.

Obal knihy Potraviny a výživa II.

Kniha je predaná.
Môžete si ale zadať požiadavku na knihu

Spisovateľ: Jurgová, Úradníčková, Marenčáková
Vydavateľ: SPN
Rok vydania: 2008
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O9259

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Učebnica je zameraná na náuku o výžive a prehĺbi vedomosti z oblasti nápojovej problematiky... brožovaná, veľký formát, 200 strán

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Výživa ďalej doporučujeme

Správna výživa teoreticky a prakticky

Spisovatel: Hejda Stanislav, Slovenské pedagogické nakladateľstvo 1979
Katalogové číslo: J7132

Hejda Stanislav - Správna výživa teoreticky a prakticky Z obsahu: Výživa očami biológov, Potraviny a ich spracovanie, Varíme rukami i hlavou, Receptová časť, Choroby a výživa, Diéty, Ako ďalej v našej výžive... brožovaná, 304 strán, obálka poškodená, zľava 10%, knižný blok uvoľnený od obálky

Stav knihy: 3 z 5

kúpiť€2,00 (2 186 Kč)
Pre Vás: €1,80 (1 967 Kč)

Vademecum zdravej výživy

Spisovatel: Minárik Peter, Kontakt 2010
Katalogové číslo: P534

Minárik Peter - Vademecum zdravej výživy Táto publikácia chce priniesť overené fakty a odstrániť dezinformácie, mýty a povery, ktoré súvisia s vplyvom toho, čo jeme, na naše zdravie. S gastroenterológom MUDr. Petrom MINÁRIKOM z Centra zdravia a výživy ONLIFE hľadáme odpoveď na základnú otázku: akým spôsobom nám môže taký jednoduchý krok, akým je správna úprava stravy, pomôcť zvýšiť kvalitu nášho života a zdravia... tvrdá väzba, 200 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€3,50 (0 Kč)
Pre Vás: €3,33 (0 Kč)

Potraviny a výživa I.

Spisovatel: Úradníčková, Marenčáková, Jurgová, Slovenské pedagogické nakladateľstvo 2007
Katalogové číslo: O9258

Úradníčková, Marenčáková, Jurgová - Potraviny a výživa I. Učebnica, ktorá rozpracováva učivo o jednotlivých potravinách a ich zložení, akosti a použití. Vysvetlené sú pojmy energetická, biologická, výživová hodnota potravín, rozpracované sú základné pravidlá hygieny so zameraním na hygienu a sanitáciu pri práci s potravinami, alimentárne nákazy, potravinová legislatíva vrátane HACCP noriem... brožovaná, veľký formát, 192 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€8,50 (0 Kč)
Pre Vás: €8,08 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro