Dortománie listopad-prosinec 2012

Obal knihy Dortománie listopad-prosinec 2012

Cena: €1,00 (26 Kč)
Pre Vás: €0,95 (25 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Kolektív autorov
Vydavateľ: Mediaprint
Rok vydania: 2012
Stav knihy: 4 z 5
Katalogové číslo: O9775

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Z obsahu: Slané a tak dobré, Strašidelný Jones, Miliónové umění, Čokoláda s citrusy, atd... v češtine, brožovaná, veľký formát, 34 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Grilovanie, Raklet, Fondue

Spisovatel: Donhauserovci Rose Marie a Thomas, Slovart 2002
Katalogové číslo: K2969

Donhauserovci Rose Marie a Thomas - Grilovanie, Raklet, Fondue Grilovanie sa v ostatnom čase stáva módnou záležitosťou. Ľudia chodia čoraz častejšie grilovať do prírody, no grilovanými jedlami nepohrdnú ani vtedy, keď počasie nepraje pobytu v prírode. Na všetky tieto príležitosti nájdu vhodné recepty v knihe Grilovanie. Okrem toho sa zoznámia s rôznymi druhmi grilov, určenými na použitie v exteriéri i v interiéri, s riadom a príborom, nevyhnutným pri príprave jedál na grile. 125 receptov zo všetkých kútov sveta, spestrených ilustráciami... tvrdá väzba, väčší formát, 190 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€3,00 (6 947 Kč)
Pre Vás: €2,85 (6 600 Kč)

Technologie přípravy pokrmu 1.

Spisovatel: Sedláčková, Otoupal, Fortuna 2004
Katalogové číslo: O9624

Sedláčková, Otoupal - Technologie přípravy pokrmu 1. Z obsahu: Zásady zdravé výživy, Provoz a zařízení gastronomických středisek, Ochrana zrdraví a bezpečnost práce, Tepelné zpracování potravin, Polévky, Omáčky, Dresinky... v češtine, brožovaná, veľký formát, 86 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)

Laboralim 2009

Spisovatel: Staruch Ladislav, Slovenská Akadémia vied 2009
Katalogové číslo: N5711

Staruch Ladislav - Laboralim 2009 Recent progress in analytical methods of food...(analýza lipidov, Kvantitatívna potravinárska mikrobiologia a jej využitie v potravinárskej praxi, analýza mykotoxínov, Influence of selected solvents on atioxidant compounds extraction from fruit pomace, atd... časť textu v slovenčine, češtine a angličtine, brožovaná, 360 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro