Vinohradnícke lisy v Malokarpatskej oblasti

Obal knihy Vinohradnícke lisy v Malokarpatskej oblasti

Cena: €18,00 (466 Kč)
Pre Vás: €17,10 (443 Kč)
Zľava: 5 %
Vložiť knihu do košika

Spisovateľ: Hrubala Martin
Vydavateľ: Malokarpatské múzeum
Rok vydania: 2010
Stav knihy: 5 z 5
Katalogové číslo: O4867

Kategória v ktorej je kniha zaradená:

Zbierka mapuje vývoj lisovania hrozna od začiatku 17. storočia, s ťažiskom záujmu do 18. a 19. storočia. V knihe je množstvo dobových obrázkov ako aj farebných fotiek malokarpatských lisov...tvrdá väzba, väčší formát, náklad 500 ks, 120 strán

Pridať knihu do košíka

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkuj.cz
  • Jagg.cz
  • Bookmarky.cz
  • TOPodkazy.cz
  • MojeLinky.sk
  • Vybrali.sme.sk
  • Park.sk
  • Pozrisi.sk
  • TopČlánky.cz
  • Blogus.cz
  • Google
  • del.icio.us
  • Digg
  • Yahoo! Bookmarks
  • LinkedIn

V kategórii Ostatné ďalej doporučujeme

Grilovanie, Raklet, Fondue

Spisovatel: Donhauserovci Rose Marie a Thomas, Slovart 2002
Katalogové číslo: K2969

Donhauserovci Rose Marie a Thomas - Grilovanie, Raklet, Fondue Grilovanie sa v ostatnom čase stáva módnou záležitosťou. Ľudia chodia čoraz častejšie grilovať do prírody, no grilovanými jedlami nepohrdnú ani vtedy, keď počasie nepraje pobytu v prírode. Na všetky tieto príležitosti nájdu vhodné recepty v knihe Grilovanie. Okrem toho sa zoznámia s rôznymi druhmi grilov, určenými na použitie v exteriéri i v interiéri, s riadom a príborom, nevyhnutným pri príprave jedál na grile. 125 receptov zo všetkých kútov sveta, spestrených ilustráciami... tvrdá väzba, väčší formát, 190 strán

Stav knihy: 5 z 5

kúpiť€3,00 (6 947 Kč)
Pre Vás: €2,85 (6 600 Kč)

Dortománie leden-únor 2011

Spisovatel: Kolektív autorov, Mediaprint 2011
Katalogové číslo: O9764

Kolektív autorov - Dortománie leden-únor 2011 Z obsahu: Věneček v bílé čokoládě, Originální pečení, Čokoládové nápady, Extra modelování, atd... v češtine, brožovaná, veľký formát, 34 strán

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€1,00 (0 Kč)
Pre Vás: €0,95 (0 Kč)

Technologie přípravy pokrmu 4.

Spisovatel: Sedláčková Hana a kolektív, Fortuna 2005
Katalogové číslo: O9625

Sedláčková Hana a kolektív - Technologie přípravy pokrmu 4. Z obsahu: Drubež, Ryby mořské a sladkovodní, Mořské plody, Zvěřina, Úprava pokrmu z domácí i světové gastronomie... v češtine, brožovaná, veľký formát, 94 strán textu + obrazová príloha

Stav knihy: 4 z 5

kúpiť€5,00 (0 Kč)
Pre Vás: €4,75 (0 Kč)



Oddelenia obchodu

Dôležité informácie

ANTIKVARIÁT s.r.o.

Radničné námestie 46
08501 Bardejov
tel: 054 474 4424
mob: 0903 612078
info@antikvariatshop.sk

Tatra pay - Tatra Banka Sporopay Platby kartou ePlatba VÚB


Přihlášení zákazníka

Registrácia užívateľa
Zabudli ste heslo ?

Nákupný košík

V košíku máte: 0 knih
V cene: 0 Euro